Dünyaca ünlü oyuncu arabasındayken yanına yaklaşan 3 kişi tarafından vurularak öldürüldü! Hayranları duyunca kahroldu

'General Hospital'ın Brando Corbin'i Johnny Wactor, hayatını kaybetti. Los Angeles polis departmanı tarafından yapılan açıklamada, ünlü ismin bir yönelik hırsızlık girişiminde bulunan üç kişi tarafından vurulduğu söylendi.

Dünyaca ünlü oyuncu arabasındayken yanına yaklaşan 3 kişi tarafından vurularak öldürüldü! Hayranları duyunca kahroldu

'General Hospital' dizisiyle tanınan 37 yaşındaki ABD'li oyuncu Johnny Wactor, Los Angeles'ta bir araca yönelik hırsızlık girişiminde bulunan üç kişi tarafından vurularak öldürüldü.

Dünyaca ünlü oyuncu arabasındayken yanına yaklaşan 3 kişi tarafından vurularak öldürüldü! Hayranları duyunca kahroldu - Resim : 1

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Annesi Scarlett, aktörün ölümünü ilk olarak TMZ'ye doğruladı. Ardından Los Angeles polis departmanı da Wactor'un Cumartesi günü sabah saat 03.00 civarında bir araçtan katalitik konvertör çalmaya çalıştıkları iddia edilen kişilerin silahlı saldırısına uğradığını açıkladı.

Dünyaca ünlü oyuncu arabasındayken yanına yaklaşan 3 kişi tarafından vurularak öldürüldü! Hayranları duyunca kahroldu - Resim : 2

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

The Guardian'ın haberine göre; olay yerine polis ve ambulans çağırıldı. Hastaneye kaldırılan Wactor, hayatını kaybetti. Polis, şüphelilerin olay yerinden bir araçla kaçtıklarını ve henüz tutuklanmadıklarını söyledi. Olayla ilgili soruşturma ise hâlâ devam ediyor.