Dünyaca ünlü sanatçı otelin 3. katından düşerek korkunç şekilde can verdi! Eski nişanlısı sessizliğini bozdu

Dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Liam Payne, turne için gittiği Arjantin'de bir otelin 3. katından düşerek hayatını kaybetti. Payne'nin eski nişanlısı Maya Henry ise bir dönem en yakın olduğu kişinin ölümü hakkında ilk kez sessizliğini bozdu.

Dünyaca ünlü sanatçı otelin 3. katından düşerek korkunç şekilde can verdi! Eski nişanlısı sessizliğini bozdu

Dünya magazin camiası, İngiliz şarkıcı Liam Payne'nin trajik ölümünü konuşuyor... One Direction dizisindeki rolüyle ünlenen Liam, Buenos Aires'te bir otelin balkonundan düşerek 31 yaşında hayatını kaybetti. 

HERKES ŞOKTA

Henüz hayat dolu olan genç şarkıcının bu kadar erken yaşta hayata veda etmesi, herkesi büyük bir şok içerisinde bıraktı. 

Hayranları da gelen haberle birlikte adeta yıkıldı. Liam Payne'in eski nişanlısı Maya Henry de eski yol arkadaşının ölümü hakkında ilk kez sessizliğini bozdu. 

"HALA OLAYIN ŞOKUNDAYIM"

Temsilcisi aracılığıyla gazetelere açıklama yapan Maya Henry, henüz ailecek olayın şokundan çıkamadıklarını ifade etti. Maya, onu seven herkese sabır dilediğini ifade etti. 

Dünyaca ünlü sanatçı otelin 3. katından düşerek korkunç şekilde can verdi! Eski nişanlısı sessizliğini bozdu - Resim : 1