Forbes'un kendi servetini yapan ABD'nin en zengin kadınları listesine giren Rihanna, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.
Uzun süredir müzikten uzak olan ve kendi markasına ağırlık veren Barbadoslu şarkıcı Rihanna, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dillere düştü.
DOĞUM SONRASI FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI
Uzun bir süredir rapçi ASAP Rocky ile aşk yaşayan Rihanna, 8 Şubat Dünya Kadınlar Günü'nde doğum sonrası fotoğraflarını yayımladı.
Rihanna, 2 yaşındaki oğlu RZA ve 19 aylık olan oğlu Riot Rose'un doğum sonrasında çektiği özçekimleri paylaştı.
"BİR KADIN OLARAK YAPTIĞIM EN GÜÇLÜ ŞEY"
Rihanna paylaşımında; "Bir kadın olarak yaptığım açık ara en güçlü şey... Benim küçük mucizelerim! Ve evet, inci ve güneş gözlükleriyle doğurdum... Sormayın, çok şey oluyordu" ifadelerine yer verdi.