Dünyaca ünlü yönetmenin acı günü! Hayat arkadaşını kaybetti! "Onu çok özleyeceğim"

Usta oyuncu ve yönetmen Clint Eastwood'un hayat arkadaşı Christina Sandera hayatını kaybetti. 94 yaşındaki Clint Eastwood, 61 yaşındaki hayat arkadaşının ardından; "Christina sevgi dolu, şefkatli bir kadındı. Onu çok özleyeceğim" ifadesini kullandı.

Dünyaca ünlü yönetmenin acı günü! Hayat arkadaşını kaybetti! "Onu çok özleyeceğim"

Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Clint Eastwood'un uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Christina Sandera hayatını kaybetti.

ÖLÜM NEDENİ AÇIKLANMADI

Eastwood, BBC News'e yaptığı açıklamada Sandera'nın vefatını "Christina sevimli, şefkatli bir kadındı ve hayatımın önemli bir parçasıydı" sözleriyle duyurdu. Yönetmen "Onu çok özleyeceğini" diye ekledi. Sandera'nın ölüm nedeni ise açıklanmadı.

Dünyaca ünlü yönetmenin acı günü! Hayat arkadaşını kaybetti! "Onu çok özleyeceğim" - Resim : 1

2014'TEN BERİ BİRLİKTEYDİLER

Clint Eastwood ile Christina Sandera, 2014'ten beri birlikteydi. Tanıştıklarında Sandera, Eastwood'un California'daki otel ve restoranında hostes olarak çalışıyordu.

İLİŞKİLERİNİ GÖZLERDEN UZAKTA YAŞIYORLARDI

Efsanevi oyuncu ve Sandera ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyordu. Çift, bazı etkinliklerin kırmızı halısında birlikte poz vermişti.  Çift, geçtiğimiz yıl bir bağış toplama etkinliğine katılmıştı.

Dünyaca ünlü yönetmenin acı günü! Hayat arkadaşını kaybetti! "Onu çok özleyeceğim" - Resim : 2

KARİYERİNDE ÇOK SAYIDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Sergio Leone imzalı Western filmleriyle parlayan oyunculuk kariyerine, 1970'lerden itibaren yönetmenliği de ekleyen Eastwood, kariyerinde çok sayıda Akademi Ödülü ve Altın Küre Ödülü kazandı. Eastwood'un yönetmen olarak 40'ıncı filmi "Juror No. 2" şu sıralar çekiliyor.

Dünyaca ünlü yönetmenin acı günü! Hayat arkadaşını kaybetti! "Onu çok özleyeceğim" - Resim : 3

Eastwood, ilişkilerinden önce iki kez evlenmişti; 1953'ten 1987'ye kadar model Maggie Johnson ile ve 1996'dan 2004'e kadar haber spikeri Dina Ruiz ile.

Ayrıca, Titanic oyuncusu Frances Fisher ve The Gauntlet'teki rol arkadaşı Sondra Locke ile uzun süreli aşklar da dahil olmak üzere, iki evliliğinin dışında birkaç yüksek profilli ilişkisi oldu . Geçmişteki partnerlerinden, aktör Scott Eastwood da dahil olmak üzere sekiz çocuğu oldu.