Dünyanın en anormal çiftliği! Tek bir tane normal hayvan yok

Bir çiftlik sahibi, çiftliğinde yaşadığı tuhaf anları, hayvanlara müdahale etmek için oradan oraya koşarken kayda aldıktan sonra sosyal medyada paylaştı. Görüntüleri izleyenler, bu çiftliği dünyanın en tuhaf çiftliği ilan etti. Çünkü çiftlikteki canlıların hepsi anormal davranışlarda bulunuyordu.

Çok sayıda hayvana ev sahipliği yapan çiftliğin sahibi, tuhaf davranışlarda bulunan hayvanlarına müdahale etmek için oradan oraya yaşarken tüm yaşadıklarını teker teker kayda aldı. Tüm hayvanların anormal davranışlar sergilediği ilginç çiftliğe ait görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra pek çok kullanıcı, bu çiftliği dünyanın en tuhaf çiftliği ilan etti.

ÇOK SAYIDA YORUM GELDİ

Çiftlik sahibi, hayvanlarını kurtarmak için koştuğu sırada bir yavru keçi az kalsın suda boğulurken, bir başka yavru keçi ise eşeğin ağzında görüldü. Ormanın içinden koşarak gelen at, bir anda yerden yükselip yere çakıldı. Çiftlikte kaydedilen tuhaf olayların paylaşılmasının ardından kısa sürede binlerce kez izlenen görüntülere çok sayıda yorum geldi.