Dursun Özbek’ten tv100’e özel flaş açıklama! “Galatasaray’ın üzerine oynanıyor”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ersin Düzen ile Saha Dışı programına özel açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, “Devlete gidip bizi ve herkesi araştırın dedik” şeklinde konuştu.

Dursun Özbek’ten tv100’e özel flaş açıklama! “Galatasaray’ın üzerine oynanıyor”

İzleyicilerin heyecanla takip ettiği Ersin Düzen ile Saha Dışı programı tüm heyecanıyla devam ediyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, tv100’e özel açıklamalarda bulundu.

“GALATASARAY ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANIYOR”

Karaborsa bilet iddiası üzerine konuşan Dursun Özbek, “Galatasaray etrafında oyunlar oynanıyor. Bilet söylentilerini sadece Galatasaray ile ilişkilendirmek art niyetten başka bir şey değil. Karaborsa işi, sadece Türkiye’nin değil, bütün dünyanın problemi. Galatasaray’da tıpkı Fenerbahçe veya diğer kulüplerde olduğu gibi karaborsa sorunu yaşanıyor.” ifadelerini kullandı.

“DEVLETE BİZİ ARAŞTIRIN DEDİK”

Devletin yetkili mercilerine gittiklerini söyleyen Dursun Özbek şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Biz devletin en yetkili mercisine gidip ‘Bizi de araştırın herkesi araştırın. En ufak suistimali olanın cezasını verin’ talebinde bulunduk. Daha ne yapalım? Maalesef kişisel meselelere Galatasaray’ı alet etmeye çalışanlar var. Galatasaray’a zarar vermesinler. Divan Kurulu’nda bu konuyu masaya yatıracağız.