Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş hedefini belirledi! "Hepsini kazanmak için sahaya çıkacağız"

Eczacıbaşı Dynavit Voleybol Takımı'nın Başantrenörü Ferhat Akbaş, rakip kim olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacaklarını ifade ederek, “Önümüzde Şampiyonlar Ligi, Türkiye Ligi, Süper Kupa ve Türkiye Kupası olmak üzere 4 kupa var. Bu kupaların hepsini kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş hedefini belirledi! "Hepsini kazanmak için sahaya çıkacağız"

Eczacıbaşı Dynavit Voleybol Takımı'nın forma tanıtımı ve yeni forma sponsorluk anlaşması için lansman gerçekleştirildi. Formalar hakkında konuşan Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, yeni formaların çok şık ve güzel olduğunu belirterek sözlerini başladı.

Ferhat Akbaş, “Ben turuncuyu çok beğendim. Sezon da başlamak üzere, sayılı günler kaldı. Biz de çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürdük. Hala birkaç eksiğimiz, tamamlanmamış bir süreç var. Her takım gibi bu süreci sezon başından itibaren aşmaya çalışacağız. Bütün taraftarlarımızı yeni salonumuza bekliyoruz. Daha küçük salonlarda oynadık ve büyük salonda daha büyük bir baskı oluşturabileceğimize eminiz. İyi bir süreç olsun. Yeni formalarımızla güzel bir sezon olsun istiyoruz” şeklinde konuştu.

Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş hedefini belirledi! "Hepsini kazanmak için sahaya çıkacağız" - Resim : 1

“ECZACIBAŞI, KUPA NE OLURSA OLSUN, SAHAYA KAZANMAK İÇİN ÇIKAR”

Yeni sezona dair hedefleriyle ilgili ise Akbaş, “Eczacıbaşı Spor Kulübü, rakip kim olursa olsun, kupa ne olursa olsun, sahaya kazanmak için çıkar. Biz de bunu yapacağız. Önümüzde Şampiyonlar Ligi, Türkiye Ligi, Süper Kupa ve Türkiye Kupası olmak üzere 4 kupa var. Bu kupaların hepsini kazanmak için sahaya çıkacağız. Ben iyi bir sezon olacağını düşünüyorum. Daha fazla kuvvetlendiğimizi düşünüyorum. Her takım gibi sezon başında biraz süreye ihtiyacımız olacak. Çalışmalarımızı bu doğrultuda ilerletiyoruz” ifadelerini kullandı.