Edebiyat öğretmeni 2'nci kattaki evinin balkonundan düşerek canından oldu

Manisa'da Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yapan 44 yaşındaki Fatih Karakurt, evinin balkonunda otururken başının dönmesi sonucunda boşluğa düştü. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Karakurt, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Edebiyat öğretmeni 2'nci kattaki evinin balkonundan düşerek canından oldu

Manisa'da  2 katlı binanın 2'nci katında meydana geldi. Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yapan evli, 2 çocuk babası Fatih Karakurt, evinin balkonunda bulunduğu sırada, başının dönmesi sonucu boşluğa düştü.

KURTARILAMADI

Karakurt'un düştüğünü görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Karakurt, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karakurt, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

EŞİDE ÖĞRETMENMİŞ

Fatih Karakurt'un eşi Tuğba Karakurt'un da Şehit Anıl Barış Çetin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde matematik öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma polis tarafından sürdürülüyor.