Edirne'de korkunç cinayet! Önce öldürdü sonra kayıp ilanı verdi

Edirne’nin Süloğlu ilçesine bağlı Domurcalı köyü'nde yaşanan korkunç cinayet kan dondurdu. Babasını önce tabanca ile vuran daha sonra ise dört parçaya ayırarak dere yatağına atan katil zanlısı, jasat ekiplerinin titiz çalışması sonucunda kıskıvrak yakalandı. Babasını önce katleden sonrasında ise kayıp ilanı veren katil zanlısı jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde yakayı ele verdi.

Edirne’nin Süloğlu ilçesine bağlı Domurcalı Köyü’nde yaşanan kan dondurucu cinayet jasat ekiplerinin titiz çalışması sonucunda aydınlatıldı. Öz babasını önce tabanca ile vuran daha sonra ise dört parçaya ayıran katil zanlısı Canber Y. bir gün sonra ise kayıp ihbarında bulundu. Katil zanlısının şüpheli hareketlerinden şüphelenen jasat ekiplerinin dikkati sayesinde yakalanan katil zanlısı ekipler tarafından tutuklanarak savcılığa sevk edildi. 

ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA KAYIP İLANI VERDİ

Domurcalı Köyü’nde yaşayan 27 yaşındaki Canberk Y. İle aynı evde birlikte yaşadığı babası 58 yaşındaki Şerif Y.’nin kayıp olduğu yönünde jandarmaya ihbarda bulundu. Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri durumdan şüphelenerek köyde araştırma yaptı. Baba Şerif’in ilk evliliğinden olan oğlu Canberk’i sorguya aldı. Köyde eşi ile gece mevlüte gittiklerini döndüklerinde babasının odasının ışığı yanmadığı için yattığını düşündüklerini anlatan Canberk Y., “Sonra sabah kalktığımızda odasında olmadığını fark ettik. Çevreye baktık ancak bulamadık. Bu nedenle jandarmaya kayıp başvurusunda bulunduk.” dedi.

 

Edirne'de korkunç cinayet! Önce öldürdü sonra kayıp ilanı verdi - Resim : 1

ÖZ BABASINI 4 PARÇAYA AYIRDI

Canberk Y.’nin hareketlerinden şüphelenen jandarma ekipleri detaylı sorguya aldı. Canberk Y. sorgusunda babasını tabanca ile öldürdükten sonra 4 parçaya ayırarak dere yatağına attığını itiraf etti. Jandarma ekipleri tarafından baba Şerif’in parçalanmış cesedi Pazar sabaha karşı 03.00’te bulundu.

 

Edirne'de korkunç cinayet! Önce öldürdü sonra kayıp ilanı verdi - Resim : 2

TARLA İÇİN KATİL OLDU

Baba Şerif Y.’nin köyde 1.5 dönüm arsa içinde kendi adına kayıtlı evde ilk eşinden olan oğlu Canberk ile birlikte yaşadığı öğrenildi. Baba Şerif’in ikinci evliliğini yaptığı ve daha sonra tekrar boşandığı bildirildi. Canberk ve eşinin hasta olan baba ile ilgilenmediği ve İstanbul’da yaşayan dul komşunun köye geldiğinde ilgilendiği kaydedildi. Oğul Canberk’in babasının yeniden evleneceği kuşkusu ile cinayeti planladığı ileri sürüldü.

Baba Şerif’in Organize Sanayi Bölgesi yanında dönümü 2.5 milyon liradan satılan 6 dönüm tarlası olduğu ve değerinin yüksek olması nedeniyle yeni bir evlilik ile mirasın bölünme korkusu ile cinayet planı yaparak babasını önce tabanca ile öldürüp, parçalara ayırdığı dere yatağına attıktan sonra ise kayıp ihbarı yapıp fabrikada işe gittiği öğrenildi. Katil zanlısı Canberk’in tarlayı satarak Edirne’de ev almayı planladığı da iddia edildi.

Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

 

Edirne'de korkunç cinayet! Önce öldürdü sonra kayıp ilanı verdi - Resim : 3