Edirne'de korkutan orman yangını! Ekipler havadan ve karadan müdahale etti

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın kısa süreli korku ve endişeye neden oldu. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri tarafından havadan ve karadan müdahale edilen yangın kısa süre içinde kontrol altına alındı.

Edirne'de korkutan orman yangını! Ekipler havadan ve karadan müdahale etti

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın bölgede kısa süreli korku ve endişeye neden oldu. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler tarafından kontrol altına alınan yangın ile ilgili incelemeler devam ediyor. 

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ BİLİNMİYOR

Edirne'nin Uzunköprü ilçesi Atatürk Mahallesi Çamlık mevkiinde, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kuru otların tutuşması sonucu yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye ve uçak ekipleri sevk edildi.

Ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek otluk, çalılık ve ağaçlık alana sıçradı. Yangını gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangının uzun uğraşlar sonucu kontrol altına almaya çalışırken uçak ile de yangına destek verildi. Yangın yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri ve Jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

Edirne'de korkutan orman yangını! Ekipler havadan ve karadan müdahale etti - Resim : 1