Efsane Rock grubu Jethro Tull İstanbul'a geliyor

Dünyanın en prestijli rock gruplarından Jethro Tull, 23 Kasım’da İstanbul’da konser verecek. Büyüleyici performanslarını kaçırmak istemeyenler için biletler, 4 Temmuz Perşembe günü online bilet satış platformlarında satışa sunulacak.

Efsane Rock grubu Jethro Tull İstanbul'a geliyor

Jethro Tull, 1967 yılında kuruldu ve progresif rock, folk rock ve hard rock türlerinde çığır açtı. Grammy ödüllü müziği ve 60 milyondan fazla albüm satışıyla dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan grup, 40’tan fazla ülkede 3 binden fazla konser verdi ve her yıl dünya çapında 100 yeni konser ekliyor.

Volkswagen Arena’da gerçekleşecek olan bu özel konserde, Jethro Tull, flütü rock müziğe tanıtan adam olarak tarihe geçen solisti Ian Anderson liderliğinde, ilk albümlerinden son albümlerine kadar tüm şarkılarını Türk hayranlarıyla buluşturacak.

Ian Anderson’a gitar ve vokalde Jack Clark, davulda Scott Hammond, klavye ve vokalde John O’Hara, bas gitarda ise David Goodier eşlik edecekler.

Hayranları, 23 Kasım Cumartesi akşamı bu büyüleyici performansı kaçırmamak için biletlerini 4 Temmuz Perşembe günü online bilet satış platformlarından temin edebilirler.