Eğlence mekanına alınmayan iki kişi dehşet saçtı! İşyerini kurşunladılar, bir kişiyi yaralayıp kaçtılar

İzmir’in Çeşme ilçesindeki bir eğlence mekanına rezervasyonu olmadan girmeye çalışan 2 kişi içeri alınmayınca işletme yetkilileriyle kavga etti. Şüpheliler daha sonra yanlarında bulunan tabancalarla mekana ateş ederken olay sırasında iş yeri önünde müşteri bekleyen bir taksici omzundan yaralandı. Polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Eğlence mekanına alınmayan iki kişi dehşet saçtı! İşyerini kurşunladılar, bir kişiyi yaralayıp kaçtılar

Alınan bilgilere göre olay Çeşme ilçesi Sakarya Mahallesi Ayayorgi Koyu yakınlarındaki bir işletme önünde yaşandı. İddiaya göre rezervasyonları olmadan girmeye çalışan 2 kişi, güvenlikler tarafından içeriye alınmadı.

İŞYERİNE ATEŞ ETTİLER

İşletme yetkilileriyle kavga eden şüpheliler, yanlarında bulunan tabancalar ile iş yerine ateş etti. Bu sırada kulüp önünde müşteri bekleyen taksi sürücüsü F.G. omzundan yaralandı.

Eğlence mekanına alınmayan iki kişi dehşet saçtı! İşyerini kurşunladılar, bir kişiyi yaralayıp kaçtılar - Resim : 1

YARALININ DURUMU BELLİ OLDU

 İhbar üzerine adrese gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansa alınan yaralı taksi şoförü, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ŞÜPHELİLER İÇİN POLİS HAREKETE GEÇTİ

Olayın ardından araçla kaçan 2 şüphelinin yakalanması için polis ekiplerinin başlatmış olduğu çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Eğlence mekanına alınmayan iki kişi dehşet saçtı! İşyerini kurşunladılar, bir kişiyi yaralayıp kaçtılar - Resim : 2

Öte yandan, 7 Ağustos Pazartesi günü gece saatlerinde yaşanan bir başka olayda ise yine aynı eğlence mekanı çalışanları müşterileri darp etmiş, o anlar ise cep telefonu kamerasına yansımıştı.