Ekrem İmamoğlu'ndan 'Ekrem İmaro' açıklaması! Seçim öncesi çok konuşulan videoyla ilgili bakın ne dedi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada seçim döneminde çokça konuşulan sokak röportajı editiyle ilgili "Sosyal medyadaki 'Ekrem İmaro' benim favorim. Kızımda çok seviyor bunu. Keyifli bir andı." dedi. İmamoğlu'nu kendisinin taklidini yapan gençlerle ilgili " Ben böyle konuşmuyorum dedim. Kendimin bazı konuşmalarını izledim, valla da öyleymişiz dedim. İnsanlar sizi sizden daha iyi gözlemliyor." diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum'a gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"SOSYAL MEDYADAKİ 'EKREM İMARO' BENİM FAVORİM"
Işık'ın "Seçim dönemi sizi bulup soramadığım soruyu şimdi soracağım. Sizin bu videoda favoriniz hangisi?" sorusu üzerine İmamoğlu "Ekrem İmaro. Kızımda çok seviyor bunu. Keyifli bir andı. Diyorum ki “Siyasetin içerisinde kötü söz kullanmadan, birine iftira atmadan proje üreterek, şehrine hizmet etme prensibinden Allah’ım beni ayırma” diyorum. Ben de İmaro'yu seviyorum. Ekrem Veba da iyi." dedi.

"KENDİMİN BAZI KONUŞMALARINI İZLEDİM, VALLA DA ÖYLEYMİŞİZ DEDİM"
Kendisi taklit ederek video çeken gençlerle ilgili ise İmamoğlu "Sosyal medyada beni taklit eden gençleri izledim. Ben böyle konuşmuyorum dedim. Kendimin bazı konuşmalarını izledim, valla da öyleymişiz dedim. İnsanlar sizi sizden daha iyi gözlemliyor. " ifadelerine yer verdi.