Ekrem İmamoğlu'ndan Özgür Özel'e 'seçim' göndermesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, nikah memurluğu yaptığı bir düğünde nikah şahidi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e 'seçim' göndermesi yaparak "Zaten genel başkanımız kazanmaya alıştı." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da gazeteci Gülşah İnce ve Doç. Dr. Oğuz Demir çiftinin nikah törenine katıldı. Çiftin nikah şahitliğini de yapan CHP lideri Özel, İnce ile Demir ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Düğünde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, nikah memurluğunu üstlendi.

"ZATEN GENEL BAŞKANIMIZ KAZANMAYA ALIŞTI"
İmamoğlu yaptığı konuşmada "Şimdiden Allah mesut etsin. Değerli genel başkanımızın da eşlik etmesi çok değerli. İki tarafın nasıl eşitlenip eşitlenmediği konusunda emin değilim. Her tarafta iki tarafı da tutan, insanlar var. Dolayısıyla iki tarafı da eşitleyen bir durum söz konusu diye düşünüyorum. Meseleye kurumsal bakmıyoruz Doğan Bey, duygusal bazda bakıyoruz. Bilginiz olsun Doğan Bey. Zaten genel başkanımız kazanmaya alıştı." ifadelerini kullandı.