Elektrik akımına kapılarak ölmüştü: Özge Ceren Deniz son yolculuğuna uğurlandı

İzmir’deki sel felaketinde karşıdan karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılarak feci şekilde can vermişti 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz. Genç kız, memleketi Osmaniye’de son yolculuğuna uğurlandı. Özge’nin ölmeden önce çekilmiş son görüntüsü ise yürek yaktı.

Elektrik akımına kapılarak ölmüştü: Özge Ceren Deniz son yolculuğuna uğurlandı

Hayatının baharında, henüz 23 yaşındaydı. Tıp öğrencisiydi ve yaşasaydı doktor olacaktı. Ancak ihmal zinciri onu bu hayattan kopardı. Son yolculuğuna uğurlanan Özge’den geriye ise bu görüntü kaldı.

İzmir’de sağanak aniden bastırdı ve yollar dereye döndü. İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Özge Ceren Deniz, karşıdan karşıya geçmek istedi; ancak suyla dolan yolda elektrik akımına kapıldı. Ona yardım etmek isteyen 44 yaşındaki İnanç Öktemay ile birlikte hayatını kaybetti.

İhmal kurbanı olan Özge’nin cenazesi, memleketi Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine gönderildi. Kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Özge’den geriye ise bu görüntü kaldı. Yürekleri yakan görüntüde, Özge’nin gülümsediği ve yüzünü elleriyle kapattığı görülüyor.