Emanetçi bakkal hırsız çıktı: Anahtarları kopyalayıp evleri soyan bakkal yakalandı

Ankara’da filmlere konu olacak bir hırsızlık olayı yaşandı. Bir bakkal, kendisine emanet bırakılan anahtarları tek tek kopyaladı. Müşterilerinin evlerini soydu. Mahalleli, eve yerleştirdiği kameranın kaydettiği görüntüleri görünce şoke oldu. Bakkal gözaltına alındı.

Emanetçi bakkal hırsız çıktı: Anahtarları kopyalayıp evleri soyan bakkal yakalandı

Elinde eldiveni ve feneri... Dolapları tek tek açtı... Çekmeceleri inceledi... Evlere hırsız olarak giren bu kişi aslında mahallenin bakkalı...

Kimi, okuldan dönen çocuğu alsın diye, kimi de annesi kapıda kalmasın diye evinin anahtarını ona teslim ediyordu. Bakkal ise emanet bırakılan anahtarları tek tek kopyaladı. Olay Ankara’nın Sincan ilçesinde meydana geldi.

Murat Karagöz, iki kez hırsız giren evine güvenlik kamerası taktırdı. Üçüncü kez evi soyulduğunda görüntüleri inceledi. Gördükleri karşısında şoke oldu. Çünkü evine giren hırsız, alışveriş yaptığı bakkalın ta kendisiydi. Esnaf da olup bitene şaştı kaldı.

Mağdurlardan Mürsel Kaymak 11 bin lira kaybı olduğunu söyledi, iki çeyrek altın ile bir yüzüğünün de çalındığını belirtti. Mahalleli şikayetçi oldu. Bakkal gözaltına alındı.