Emine Erdoğan'dan 'Narin' paylaşımı: "Yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bugün cansız bedeni bulunan Narin Güran hakkında yaptığı açıklamada, "Küçük yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı. Narin’i hayattan koparan canilerin en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesini temenni ediyorum" dedi.

Emine Erdoğan'dan 'Narin' paylaşımı: "Yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı!"

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta merkez Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’ân kursu dönüşü kaybolan ve bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmalarından acı haber bugün gelmişti.

EMİNE ERDOĞAN'DAN 'NARİN' PAYLAŞIMI

Tüm Türkiye'yi yasa boğan acı haberin ardından ilk açıklamayı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından eşi Emine Erdoğan'dan da açıklama geldi. Emine Erdoğan, açıklamasında cansız bedeni bulunan Narin Güran'ı hayattan koparan canilerin en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesini temenni ettiğini belirtti.

“YÜREĞİMİZİ DAĞLADI”

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu sabah acı haberini aldığımız Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Küçük yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı. Narin’i hayattan koparan canilerin en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.