Emniyet açıkladı: Polis memuru sosyal medyada uygunsuz hareketler sergilemişti!

Sosyal medyada görüntülü konuşma uygulamasına bağlanarak uygunsuz hareketler sergileyen polis memuru hakkında harekete geçen EGM, şahsın açığa alındığını ve hakkında idari soruşturma başlatıldığını kamuoyuna duyurdu.

Sosyal medyada sergilediği uygunsuz hareketlerle gündem olan polis memuru hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

Görüntülü konuşma sırasında üniformasıyla yayına bağlanarak dilini çıkaran polis açığa alındı ve hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan açıklamada, yapılan inceleme sonucu söz konusu kişinin polis memuru M.A. olduğunun tespit edildiği aktarıldı.

EGM, “Söz konusu şahıs açığa alınmış ve hakkında idari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Trafik polisi olduğu anlaşılan bir kişinin, canlı yayında bir kadınla eşleşince diliyle dudaklarını yalayıp göğsünü sıktığı görülüyordu.

Polise tepki gösteren genç kadının ise “Siz bizim güvenliğimizi nasıl sağlayacaksınız? Bu nasıl polis” dediği duyuluyordu.