"En büyük varlığım göğüslerim" diyen OnlyFans modelinden çarpıcı itiraflar! "Göğüslerim bana bir servet kazandırıyor ama"

En büyük varlığının göğüsleri olduğunu söyleyen OnlyFans modeli, göğüslerinin bazen sinir bozucu olduğunu ve göğüslerini kaybetmesinden korktuğunu anlattı.

"En büyük varlığım göğüslerim" diyen OnlyFans modelinden çarpıcı itiraflar! "Göğüslerim bana bir servet kazandırıyor ama"

OnlyFans modeli, devasa göğüslerinin ona bir servet kazandırdığını söylüyor ancak bunun benzersiz bir dizi sorunu da beraberinde getirdiğini açıkladı.

"En büyük varlığım göğüslerim" diyen OnlyFans modelinden çarpıcı itiraflar! "Göğüslerim bana bir servet kazandırıyor ama" - Resim : 1

Angie Faith, göğüslerinin günlük hayatta "sinir bozucu" olabileceğini söyledi. OnlyStans podcast'inde şöyle açıkladı : “Modayı gerçekten seviyorum ve hiçbir şey giyemiyorum. Çok basit giyinmem gerekiyor ve bunun çok basit bir sorun olduğunu biliyorum ama berbat."

"En büyük varlığım göğüslerim" diyen OnlyFans modelinden çarpıcı itiraflar! "Göğüslerim bana bir servet kazandırıyor ama" - Resim : 2

Büyük göğüslere sahip olmanın dezavantajları konusunda: "Çünkü onlardan çok para alıyorum." Angie, varlıklarının azalmaya başlaması ihtimaline karşı çok fazla çalışmak istemiyor. “Gerçekten sıkı ve sıkı olmak istiyorum” dedi. "Fakat kitlemi kaybetmekten endişeleniyorum çünkü göğüsler sadece şişman."

"En büyük varlığım göğüslerim" diyen OnlyFans modelinden çarpıcı itiraflar! "Göğüslerim bana bir servet kazandırıyor ama" - Resim : 3