En mutlu günleri zehir oldu! Düğün konvoyunda kavga! Ortalık savaş alanına döndü! Tekmeler yumruklar havada uçuştu! Kavga anı kameralarda

Sultanbeyli'de düğün konvoyunda iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede gruplar arasındaki tartışma tekmeli, yumruklu ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga anı ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesi Mecidiye Mahallesi Fatih Bulvarı üzerinde düğün konvoyunda iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Gruplar arasındaki tartışma bir anda şiddetlenerek yumruklu, tekmeli ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

En mutlu günleri zehir oldu! Düğün konvoyunda kavga! Ortalık savaş alanına döndü! Tekmeler yumruklar havada uçuştu! Kavga anı kameralarda - Resim : 1

YUNRUKLAR TEKMELER HAVADA UÇUŞTU

Kavga sırasında birkaç kişi bir şahsı yumruk ve tekmelerle dövdü. Düğün konvoyundaki bir kişi ise karşı taraftaki bir şahsa bıçak çekti. İki grubun kavgasını yine düğün konvoyundaki şahıslar ayırdı. İki grup kavga sonrasında olay yerinden ayrıldı. Yaşanılan kavga anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.