Engin Polat evine böyle girdi! O soruya yanıt vermedi

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Engin Polat, tahliye edilmesinin ardından eşi Dilan Polat ve yakınları tarafından cezaevi önünde karşılandıktan sonra İstanbul'daki evine geldi. Ailesiyle birlikte eve giren Polat, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Türkiye'nin gündemine oturan Dilan-Engin Polat çiftinin davasında Engin Polat'ın tahliyesi de bugün gerçekleşti.

LÜKS ARAÇ GALERİSİNE DÖNDÜ

İstanbul Anadolu Adliyesi'nde görülen duruşma sonrasında hakkında tahliye kararı verilen Engin Polat'ı cezaevinden çıkışında karşılamak için gelen yakınlarının lüks araçları nedeniyle cezaevi önü adeta lüks araç galerisine döndü.

Engin Polat evine böyle girdi! O soruya yanıt vermedi - Resim : 1

Hakkında kara para aklama ve yasadışı bahis iddiasıyla dava açılan 10 aydır cezaevinde tutuklu bulunan Engin Polat ve beraberindeki 3 kişi mahkemenin verdiği ara karar ile tutuklu bulundukları Çorlu'daki cezaevinden tahliye edildi.

DİLAN POLAT KARŞILADI

Polat'ı karşılamaya eşi Dilan Polat ile çocukları ve çok sayıda yakını geldi. Kararın ardından Polat saat 18.00 sıralarında serbest bırakıldı.

Engin Polat evine böyle girdi! O soruya yanıt vermedi - Resim : 2

EVE GİRERKEN SORULARA YANIT VERMEDİ

Engin Polat, yanında Dilan Polat bulunduğu bir halde lüks aracıyla oturduğu siteye girerken çok sayıda aracın da eşlik ettiği görüldü.

Engin Polat evine böyle girdi! O soruya yanıt vermedi - Resim : 3

Basın mensupları tarafından "Bir şey söylemek ister misiniz?" sorusunun sorulduğu Polat çifti, soruları yanıtsız bırakarak hızla site içinde araçlarıyla ilerledi.