ENKAZDA KESİŞEN YOLLARI EVLİLİKLE TAÇLANDI

Acıyla başlayan hikaye, mutlu sonla bitti. Kahramanmaraş’taki depreme evinde yakalanan Sinem Kaynak’ı, enkaz yığınının altından itfaiye eri Cebrail Sarsılmaz çıkardı. Hayatları, saatler süren kurtarma operasyonu ile kesişen ikili birlikte bambaşka bir hayata yelken açtı. Çift, felaketten 1.5 yıl sonra dünya evine girdi.

ENKAZDA KESİŞEN YOLLARI EVLİLİKLE TAÇLANDI

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’a gönüllü olarak giden itfaiye eri Cebrail Sarsılmaz, enkaz altından kurtardığı kadın ile dünya evine girdi. İlk olarak hayatını kurtardı, sonra o hayatın başrolüne yerleşti.

Cebrail Sarsılmaz, Ankara’da görevli bir itfaiye eri olarak, Asrın felaketinin hemen ardından yola düştü ve şiddetli depremlerin merkez üssü olan Kahramanmaraş’a gitti. Arkadaşlarıyla birlikte enkazlarda günlerce çalışma yürüttü ve onlarca depremzedeyi yaşama bağladı. Müjde Apartmanı’nda duyduğu ses, enkaz altında yardım bekleyen Sinem Kaynak’tı ve onu sapa sağlam kurtardı.

İşte büyük aşk tam da burada başladı. O günden sonra Sarsılmaz ve Kaynak arasındaki görüşmeler artarak devam etti ve bir süre sonra hayatlarını birleştirme kararı aldılar. Çift, yepyeni bir hayata açılan kapıdan birlikte geçti.