Fenerbahçe- Manchester United maçı nefes kesti! Erik ten Hag'ın Fenerbahçe hayali

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Fenerbahçe maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Hag, “Fenerbahçe ile finalde karşılaşmak çok güzel olur” diyerek temennisini iletti.

Fenerbahçe- Manchester United maçı nefes kesti! Erik ten Hag'ın Fenerbahçe hayali

UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında Manchester United, konuk olduğu Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, “İki tane zor maçtan çıktık; Porto ve Fenerbahçe maçlarından. İki puan aldık. Bugün ilk golü biz attık ama daha sonra hatalı gol yedik. Aslında bloğumuz çıkarmalıydı. Golden önce de 2-0 yapma şansı yakaladık. Fakat olmadı. Hayal kırıklığı yaşadık. Artık Old Trafford’da maçlarımızı kazanmamız gerekiyor” dedi. 

"FENERBAHÇE İLE FİNALDE KARŞILAŞMAK İSTERİZ"

Fenerbahçe deplasmanına gelmeden zor bir karşılaşma olacağını bildiklerini belirten Manchester United’ın teknik patronu, “Fenerbahçe ile finalde karşılaşmak çok güzel olur. Stat ve ambiyansları çok iyi. Topa hakim olmayı çok iyi yapmamız gerekiyordu. Bizim de ilk yarıda pozisyonumuz var. Özellikle Rasford ile bir pozisyonumuz var. Fenerbahçe de iki net pozisyona girdi; Onana iki tane top çıkardı. 2 tane zor deplasmanda birer puan aldık. Buraya gelmeden önce de zor bir maç olacağını biliyorduk” diyerek sözlerini noktaladı.