Erkan Kandemir'den Mehmet Şimşek açıklaması: AK Parti tecrübelerinden istifade etmeye devam edecektir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Batman mitingine katılan eski bakan Mehmet Şimşek ile ilgili ekonominin başına geçeceğine yönelik iddialara ilişkin tv100, Show Radyo ve Radyo Viva ortak canlı yayınında "Buna cumhurbaşkanımız karar verecektir. AK Parti siyasi hareketi, Mehmet Şimşek'in tecrübelerinden istifade etmeye devam edecektir." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, tv100, Show Radyo ve Radyo Viva ortak canlı yayınında Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade'nin konuğu oldu. 

"AK PARTİ MEHMET ŞİMŞEK'İN TECRÜBELERİNDEN İSTİFADE ETMEYE DEVAM EDECEKTİR"
Eski bakan Mehmet Şimşek'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Batman mitingine katılması gündem oldu. Özgen'in "Cumhur İttifakı'nın kazanması halinde Mehmet Şimşek ekonomi dümeninin başına mı geçecek?" sorusuna Kandemir " Buna cumhurbaşkanımız karar verecektir. Eğer milletimiz bize yeniden görev verirse Cumhurbaşkanı’mız bunu değerlendirecektir. Mehmet Bey, bu partinin bir parçası, cumhurbaşkanımıza olağanüstü bir saygısı olan, ülkeye hizmet etmiş bir isim. Ne konuştuklarını bilmiyorum, bu konuda kararı Cumhurbaşkanı'mız verecek. AK Parti siyasi hareketi, Mehmet Şimşek'in tecrübelerinden istifade etmeye devam edecektir." cevabını verdi.