Ersan Şen’den açıklama geldi: Siyasete girecek mi?

Ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, siyasete gireceği yönündeki iddialara Gürkan Hacır'la tv100 Gündem Özel programında yanıt verdi. Şen “Yavuz Ağıralioğlu ile daha önce konuştuk ama şu an öyle bir girişim yok. Yeni bir davet olursa değerlendiririz" dedi.

CHP 27. Dönem Milletvekil, Turan Aydoğan, ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, Hukukçular Birliği Vakfı Başkanı Av. Yaşar Baş, Gürkan Hacır'la tv100 Gündem Özel yayınına konuk oldu. 28 Mart 2023'te İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı partide yer alacağı öne sürülen Şen, merak edilen soruya tv100'de yanıt verdi.

"DAHA ÖNCE KONUŞTUK AMA YENİ BİR DAVET OLURSA BAKARIZ"
Hacır’ın “Yavuz Ağıralioğlu ile parti girişiminiz var mı?” sorusuna Şen “Yok, daha önce konuştuk. Şu anda öyle bir girişim yok. Yavuz Bey ile bu konuyu konuşmuştuk. Kendisi siyasi eğilim yoklaması yapacak. Ben de tavsiye etmiştim. Parti kurma hedefi var. Daha sonra bunu ciddiyete çevirecek bir görüşme yapmadık. Orada kaldı. Yeni bir davet olursa bakarız, konuşuruz, şartlara göre. Siyasete bugüne kadar girmedim, sıcak da bakmadım. Benim siyasetle ilgili niyetim, belki milletvekili anlamında değil. Vatana millete bir hizmetimiz olursa, bildiğimiz konularla ilgili sınırlı katkılar sunmaktı. Şu anda Yavuz Bey ile temasımız yok." yanıtını verdi.