Eşiyle barışmaya gelen damat dehşet saçtı! 2 kişiyi katleden cani tutuklandı

Balıkesir'de evi terk eden eşi Nezihe Nurçin Özer ile barışmak için kayınpederinin evine giden damat dehşet saçtı. Kayınvalidesi ile baldızını bıçaklayarak öldüren, eşi ve kayınpederini yaralayan damat Murat Özer tutuklandı.

Eşiyle barışmaya gelen damat dehşet saçtı! 2 kişiyi katleden cani tutuklandı

Balıkesir'de Murat Özer'in eşi Nezihe Nurçin Özer bir süre önce nedeni belli olmayan bir olaydan dolayı evi terk edip babasının evine gitmişti. Eşi ile barışmak için kayınpederi Ali Rıza Kaya’nın evine giden damat çıkan tartışma sonucunda resmen dehşet saçmıştı. 

DEHŞET SAÇTI

Gözü dönen Murat Özer eşi Nezihe Nurçin Özer, baldızı Gülçin Kaya, kayinvalidesi Sevim Kaya ve kayınpederi Ali Rıza Kaya'yı bıçakla yaraladı. Yardım çığlıkları üzerine komşularının ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ ÖLDÜ

Bıçaklı saldırıda baldız Gülçin Kaya olay yerinde, kayınvalide Sevim Kaya ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti; kayınpeder Ali Rıza Kaya ile kızı Nezihe Nurçin Özer ise hastanede tedaviye alındı.

TUTUKLANDI

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Murat Özer, bugün işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede tutuklanarak Burhaniye Ceza infaz Kurumu'na teslim edildi.