Eski eşten kanlı pusu: 1 can kaybı

Aydın, korkunç bir cinayetle sarsıldı. Bir cani, boşandığı eski eşi ve sevgilisine pusu kurup kurşun yağdırdı. 46 yaşındaki sevgili bu saldırıda hayatını kaybetti, kadın ise yara almadan kurtuldu.

Eski eşten kanlı pusu: 1 can kaybı

Günlerce takip ettiği eski eşi ve sevgilisine pusu kurup sokak ortasında kurşun yağdırdı. 46 yaşındaki sevgili hayatını kaybetti, o cani de tutuklandı.

Dehşetin adresi Aydın Kuşadası… Murat Nalbant, bir süre önce boşandığı eşinin peşini bırakmadı, saldırı planı yaptı. Eski eşini ve sevgilisi Orhan Murat'ı günlerce adım adım takip etti, pusu kurup bekledi. Fırsatını bulduğu anda acımadan tetiğe bastı, ikisine de kurşun yağdırdı. İki sevgili sokak ortasında kanlar içinde kaldı, o cani ise kaçtı.

Silah seslerini duyanlar hemen koştu, Orhan Murat ağır yaralıydı ve hemen hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. Saldırıdan yara almadan kurtulan kadın ise sinir krizi geçirdi ve tedaviye alındı.

Polis, Murat Nalbant'ın peşine düştü, suç aleti tabancayla yakaladı. Daha önce de eşine şiddet uyguladığı ortaya çıktı, cezaevinden bir süre önce denetimli serbestlikten yararlanarak çıktığı belirtildi."