Eski güzellerden İdil Bilgen'e destek

İdil Bilgen, Miss Turkey 2024 birincisi seçilmesi sosyal medyada en çok konuşulan konulardan birisi oldu. 1960 Miss Turkey birincisi Nebahat Çehre ile 1997 Miss Turkey birincisi Çağla Şıkel, Bilgen'e sahip çıktı

Eski güzellerden İdil Bilgen'e destek

Ülkemizi uluslararası güzellik yarışmalarında temsil edecek olan genç kızların belirlendiği 'Miss Turkey 2024'te birinci İdil Bilgen seçildi.

Eski güzellerden İdil Bilgen'e destek - Resim : 1

Kraliçe seçilmesinin ardından İdil Bilgen, sosyal medyada bazı kullanıcıların eleştirilerine maruz kaldı. 

"BEN KIZIMIZI ÇOK BEĞENDİM"

Sosyal medyada linç edilen İdil Bilgen'e iki Türkiye eski güzeli sahip çıktı. 1960 Miss Turkey birincisi Nebahat Çehre, İdil Bilgen için; "Ben kızımızı çok beğendim. Yolu, bahtı açık olsun" notuyla paylaşımda bulundu.

Eski güzellerden İdil Bilgen'e destek - Resim : 2

"KINIYORUM"

1997 Miss Turkey birincisi Çağla Şıkel ise Nebahat Çehre'nin ardından Ahmet Çakar'ın İdil Bilgen için yaptığı yoruma tepki göstererek; "Ama kendisi daha iyi temsil edermiş... Güldük mü? Hayır. Bir genç kıza yapılan bu şiddeti ve buna kahkahalarla eşlik eden herkesi kınıyorum" ifadelerini kullandı. Çağla Şıkel'in bu açıklamasından bir süre sonra Ahmet Çakar, konuyla ilgili paylaşımda bulunarak o sözlerin yıllar öncesine ait olduğunu ifade edip şu açıklamayı yaptı; "Hepiniz yalancısınız ve trolsünüz... Ben bu ifadeleri, bu kızımız için kullanmadım. Bu yaklaşık 6 yıl önce başka bir Türkiye güzeli kızımız içindi."

Eski güzellerden İdil Bilgen'e destek - Resim : 3

İDİL BİLGEN KİMDİR

Türkiye'nin en güzel kızı olarak ülkemizi 'Miss World'de temsil edecek olan Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen'in kızı olan İdil Bilgen 1.80 boyunda, 24 yaşında, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu.