Eski imamın uçurumdaki cesedinin arkasından kaza süsü verilmiş cinayet çıktı!

Geçen hafta cumartesi günü bir kişinin uçurumda bir ceset gördüğünü ihbar etmesiyle başlayan olayda, uçurumdan çıkarılan cesedin Mustafa Keyik'e ait olduğu ve tüfekle başının arkasından vurulduğu tespit edildi. Daha sonra eski imam Mustafa Keyik'in cinayete kurban gittiği anlaşıldı.

Eski imamın uçurumdaki cesedinin arkasından kaza süsü verilmiş cinayet çıktı!

Antalya'da eski din görevlisi Mustafa Keyik'in (46) uçurumda cesedi bulunması üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Keyik'i öldürdükleri suçlamasıyla tutuklanan M.S. (19) ile amcası Fedai Solak ve kuzeni Tolga Solak'ın, olayı kaza gibi göstermeye çalıştığı belirlendi.

Eski imamın uçurumdaki cesedinin arkasından kaza süsü verilmiş cinayet çıktı! - Resim : 1

GÖNÜL İLİŞKİSİ CİNAYETLE BİTTİ

Gündoğmuş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Antalya İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerinin desteğiyle Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı araştırmada, eski din görevlisi Mustafa Keyik'in bir süredir M.S. ile gönül ilişkisi yaşadığı belirlendi. Jandarma tarafından M.S. ve 7 şüpheli gözaltına alındı.

Eski imamın uçurumdaki cesedinin arkasından kaza süsü verilmiş cinayet çıktı! - Resim : 2

Jandarmada ifadeleri alınan şüphelilerin verdiği bilgiler sonucunda Mustafa Keyik'in, M.S., amcası Fedai Solak ve kuzeni Tolga Solak tarafından planlanarak öldürüldükten sonra cesedinin uçurumdan atıldığı belirlendi. Şüphelilerin olayı kaza gibi göstermek için Mustafa Keyik'in kamyonetini, cansız bedeni uçurumdan attıkları noktada, yolun yamacına çarptırıp kaçtıkları tespit edildi.

Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler, Gündoğmuş adliyesine sevk edildi. Sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden M.S., Fedai Solak ve Tolga Solak tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.