Eski rol arkadaşları Ceyhan ve Dilara Kırmıt'ı Magazin Hattı baş başa yakaladı! Kamerayı görünce böyle paniklediler

Ekranlara damga vuran Leyla dizisinde hayat verdiği 'Tufan' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, podyumlardan ekranlara transfer olan Dilara Kırmıt ile Nişantaşı'nda yakalandı. Ceyhan ve Kırmıt'ın panik olduğu halleri tv100 Magazin Hattı görüntüledi.

Rol aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen yakışıklı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, şimdilerde ekranlara damga vuran Leyla dizisinin kadrosunda yer alıyor. 

Eski rol arkadaşları Ceyhan ve Dilara Kırmıt'ı Magazin Hattı baş başa yakaladı! Kamerayı görünce böyle paniklediler - Resim : 1

DİLARA KIRMIT İLE GÖRÜNTÜLENDİ

tv100 Magazin Hattı'ndan Doğukan Rişvan - Cengizhan Dönmez'in özel haberine göre; dizide hayat verdiği 'Tufan' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Halil İbrahim Ceyhan, podyumlardan ekranlara transfer olan Dilara Kırmıt ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kameraları karşılarında görünce panik olan Ceyhan ve Kırmıt'ın o halleri dikkatlerden kaçmadı. 

Eski rol arkadaşları Ceyhan ve Dilara Kırmıt'ı Magazin Hattı baş başa yakaladı! Kamerayı görünce böyle paniklediler - Resim : 2

"HİÇ BEKLEMEDİĞİM BİR ANDA ÇIKTINIZ KARŞIMA"

Baş başa buluşmanın hemen ardından görüntülenen Ceyhan ve Kırmıt'a "Neden bir panik hali? sorusu soruldu. Ceyhan, "Çünkü hiç beklemediğim bir anda çıktınız karşıma da o yüzden. Müzikal provalarım var, o yüzden oraya gelmiştim. Sonrasında da akşamki davete gideceğim" dedi. 

Eski rol arkadaşları Ceyhan ve Dilara Kırmıt'ı Magazin Hattı baş başa yakaladı! Kamerayı görünce böyle paniklediler - Resim : 3

"BENCE ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE"

Ceyhan'ın yeni dizisi hakkında konuşan Dilara Kırmıt, "Çok önemli bir proje bence. Bende yakından izliyorum" diye konuştu. 

Eski rol arkadaşları Ceyhan ve Dilara Kırmıt'ı Magazin Hattı baş başa yakaladı! Kamerayı görünce böyle paniklediler - Resim : 4

"BİZ ORADA BAZI HASSAS KONULARA DEĞİNMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Dizi hakkında açıklamalarda bulunan Ceyhan, "Biz orada bazı konulara değinmeye çalışıyoruz. Çok hassas olduğumuz konular var, günümüzde de bazı yaşadığımız şeyler var. Bunlarla alakalı da bilinçlendirme anlamında da bazı atılımlar yapılıyor. Dizinin sadık izleyicisi gerçekten bunu anlayacaktır" dedi.

 "HALA EMANET DİZİSİNDEYİM"

Şimdilerde Emanet dizisinde Pelin karakterine hayat veren Kırmıt, "Biliyorsunuz hala Emanet dizisindeyim. Hail İbrahim de Emanet'ten çıkma" açıklamalarında bulundu. 

AŞK MI BAŞLADI?

Bu buluşma "Halil İbrahim Ceyhan ile Dilara Kırmıt arasında bir aşk mı başladı?" sorusunu akıllara getirirken beklenen soru dile getirildi. 

Eski rol arkadaşları Ceyhan ve Dilara Kırmıt'ı Magazin Hattı baş başa yakaladı! Kamerayı görünce böyle paniklediler - Resim : 5

"BÖYLE BİR DURUM YOK ARKADAŞIZ"

Halil İbrahim Ceyhan ilişkisi sorusuna cevap verdi. Ceyhan, "Böyle bir durum yok,  arkadaşız. Sizi beklemiyordum ve şu anda da geç kalıyorum. Bir an evvel gitmem lazım" dedi ve Dilara Kırmıt ile farklı yönlere doğru ilerlediler. 

Eski rol arkadaşları Ceyhan ve Dilara Kırmıt'ı Magazin Hattı baş başa yakaladı! Kamerayı görünce böyle paniklediler - Resim : 6