Eskişehir, Bursa ve Bilecik için sağanak uyarısı verildi! Hava sıcaklığı hızla düşecek

Eskişehir, Bursa ve Bilecik için resmi uyarı geldi. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir, Bursa ve Bilecik genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesi beklenirken aynı zamanda bölge genelinde sağanak yağış beklentisi yüksek.

Eskişehir, Bursa ve Bilecik için sağanak uyarısı verildi! Hava sıcaklığı hızla düşecek

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir, Bursa ve Bilecik geneli için resmi uyarı yayınladı. Bölge genelinde etkili olması beklenen sağanak yağışa karşı resmi uyarı veren yetkililer önlem çağrısında bulundu. 

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINA İNECEK

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre; bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı, Bilecik geneli ile Bursa'nın kuzeydoğu, Eskişehir'in ise kuzey kesimlerinin bugün öğle saatlerine kadar aralıklı hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmaması ve mevsim normallerinin altında seyretmeyi sürdürmesi bekleniyor. Rüzgarın ise kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette, bu geceye kadar zaman zaman kısa süreli saatte 30 ila 50 kilometre hızla kuvvetli eseceği öngörülüyor.

Öte yandan, Eskişehir'de en yüksek hava sıcaklığının 20 derece ile Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde olacağı değerlendiriliyor.

 

Eskişehir, Bursa ve Bilecik için sağanak uyarısı verildi! Hava sıcaklığı hızla düşecek - Resim : 1