Eskişehir için sıcaklık uyarısı! Termometreler 35 dereceyi görecek... Güneş çarpmasına kadar dikkat

Eskişehir için şok sıcaklık uyarısı geldi. Termometrelerin 35 dereceyi gördüğü kent genelinde yaşanan sıcaklıkta artış bekleniyor Uzmanlar yaşanabilecek olası olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızı önemle uyardı. Güneş çarpmasına kadar dikkat. Gözlüğünüzü ve şapkanızı almadan sakın dışarı çıkmayın.

Eskişehir için sıcaklık uyarısı! Termometreler 35 dereceyi görecek... Güneş çarpmasına kadar dikkat

Hava sıcaklığının 35 dereceye kadar ulaştığı Eskişehir için Meteoroloji 3.Bölge Müdürlüğü'nden yeni bir uyarı daha geldi. Bu hafta içi yaşananacak olan şok yükselişe karşı vatandaşlarımıza önlem uyarısı verildi. 

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNİN ÜSTÜNDE

Meteoroloji 3.Bölge Müdürlü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarından önemli bir değişiklik beklenmediği, rüzgârın da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve orta kuvvette, öğle ve akşam saatlerinde yer yer kuvvetli saatten 30 ila 50 km hızla eseceği belirtildi.
Güneş çarpması gibi muhtemel tehlikelere dikkat

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının 35 derece ve üzerine çıkacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin edildiğinden meteoroloji tarafından, ilgililerin ve vatandaşların güneş çarpması vb. risklere karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarı yapıldı.