Eskişehir için şok açıklama geldi! Tam yeter artık bu kadarı derken yeniden artacak... Uzmanlar açıkladı, herkes önlemini alsın

Eskişehir için şok açıklama geldi. Tam yeter artık bu kadarı derken hava sıcaklığı yeniden artacak. 1 ile 3 dereceye kadar yükselmesi beklenen hava sıcaklığının 40 dereceye kadar artacağını açıklayan yetkililer önlem uyarısında bulundu.

Eskişehir için şok açıklama geldi! Tam yeter artık bu kadarı derken yeniden artacak... Uzmanlar açıkladı, herkes önlemini alsın

Eskişehir için şok edici açıklamalar geldi. Hava sıcaklığının hızla arttığı il genelinde 1 ile 3 derece arasında yaşanacak olan sıcaklık artışına karşı uyarı veren yetkililer öğlen saatlerinde dışarıda olmamaya çalışın uyarısında bulundu. 

SICAKLIK RÜZGAR İLE BERABER GELİYOR

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı 1 ila 3 derece artması bekleniyor. Rüzgarın ise kuzey ve kuzeybatılı yönlerden hafif ve orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

MUHTEMEL RİSKLERE KARŞI ÖNLEM UYARISI

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının bazı merkezlerde 35 derece ve üzerine çıkacağı tahmin edildiğinden meteoroloji tarafından, ilgililerin ve vatandaşların oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği konusunda uyarı yapıldı.

Öte yandan Eskişehir'de en yüksek hava sıcaklığının 40 derece ile Sarıcakaya ve 38 derece ile Mihalgazi ilçelerinde olacağı değerlendiriliyor.