Eskişehir için uyarı verildi! Bugüne kadar gördükleriniz sadece fragmandı... Şok yükseliş gerçekleşecek

Temmuz ayı ile beraber yoğun sıcaklarının etkili olduğu Eskişehir için şok açıklama geldi. Hava sıcaklığında yaşanacak olan şok yükselişle beraber 43 dereceyi görmesi beklenen Eskişehir adeta cehennem sıcaklarını yaşayacak. Bugüne kadar gördükleriniz sadece fragmandı.

Eskişehir için uyarı verildi! Bugüne kadar gördükleriniz sadece fragmandı... Şok yükseliş gerçekleşecek

Temmuz ayı ile beraber hava sıcaklıklarının iyice yükseldiği Eskişehir için yeni bir açıklama daha geldi. Termometrelerin 43 dereceye kadar görmesi beklenen şehirde adeta cehennem sıcakları etkili olacak. 

METEOROLOJİDEN SON DAKİKA UYARISI GELDİ

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve orta kuvvette, öğle ve akşam saatlerinde yer yer saatte 30 ila 60 kilometre hızla kuvvetli eseceği öngörülüyor.

GÜNEŞ ÇARPMASINA KARŞI ÖNLEM ALIN

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının 35 derece ve üzerine çıkacağı tahmin edildiğinden meteoroloji tarafından, ilgililerin ve vatandaşların oluşması güneş çarpması gibi muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği konusunda uyarı yapıldı.

Öte yandan Eskişehir'de en yüksek hava sıcaklığının 43 derece ile Sarıcakaya ve 41 derece ile Mihalgazi ilçelerinde olacağı değerlendiriliyor.