Eskişehir'de sürücünün o halini görenler hayrete düştü! Hem ayağını dışarı çıkardı hem de telefonla uğraştı! Sorumsuz sürücünün o halleri ise kamerada!

Eskişehir'de bir otomobil sürücüsünün o halini görenler adeta hayrete düştü. Bir ayağını camdan çıkartan sürücü ayrıca seyir halindeyken telefonla uğraştı. Trafiği tehlikeye sokan sürücünün o halleri ise kameralara yansıdı.

Eskişehir'de Cumhuriyet Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobilin sürücüsü görenleri şok etti. Bir ayağını camdan çıkartan, bir eliyle de cep telefonunu tutan sorumsuz sürücü, trafiği tehlikeye soktu. Yoldan geçen başka bir aracın içindeki vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilen duyarsız sürücü, sosyal medyada tepki topladı. Eskişehir'de sürücünün o halini görenler hayrete düştü! Hem ayağını dışarı çıkardı hem de telefonla uğraştı! Sorumsuz sürücünün o halleri ise kamerada! - Resim : 1Eskişehir'de sürücünün o halini görenler hayrete düştü! Hem ayağını dışarı çıkardı hem de telefonla uğraştı! Sorumsuz sürücünün o halleri ise kamerada! - Resim : 2Eskişehir'de sürücünün o halini görenler hayrete düştü! Hem ayağını dışarı çıkardı hem de telefonla uğraştı! Sorumsuz sürücünün o halleri ise kamerada! - Resim : 3