Eskişehir'de vahşet! Adana'dan geldi pusuya yattı! Kızını ve torununu sokak ortasında öldürdü!

Eskişehir'de yaşanan vahşette, Adana'dan gelen baba Osman Nuri K. evinin önünde kızı Merve Karabaş ve torunu Alp Karabaş'ı öldürdü. 7 yaşındaki Alp araçtan inip kaçmaya çalışsa da, cani dede torununa ateş etti. Olay yerindeki vatandaşlar katili linç etmek istedi.

Eskişehir'de vahşet! Adana'dan geldi pusuya yattı! Kızını ve torununu sokak ortasında öldürdü!

Eskişehir'de, meydana gelen olayda, Tarım İl Müdürlüğü'nde çalışan Merve Karabaş, sabah evinden çıkıp, oğlu Alp ile birlikte işe gitmek için kapının önündeki 25 AIE 792 plakalı otomobiline bindi.

ADANA'DAN GELİP KIZINI ÖLDÜRDÜ 

Bu sırada Adana’dan geldiği ve sokakta beklediği belirtilen Merve Karabaş’ın babası Osman Nuri K. kızıyla tartıştı, ardından belinden çıkardığı tabancayla otomobilin içindeki Merve Karabaş’a ateş etti.

Eskişehir'de vahşet! Adana'dan geldi pusuya yattı! Kızını ve torununu sokak ortasında öldürdü! - Resim : 1

ARAÇTAN İNİP KAÇAN TORUNUNU DA ATEŞ EDİP ÖLDÜRDÜ

Otomobildeki torunu Alp ise araçtan çıkıp kaçtı. Cinayet şüphelisi Osman Nuri K., torununu da kaçarken arkasından ateş edip öldürdü.

Eskişehir'de vahşet! Adana'dan geldi pusuya yattı! Kızını ve torununu sokak ortasında öldürdü! - Resim : 2

VATANDAŞ LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Olayı görenler Osman Nuri K.'ye saldırırken, linç girişimini ise ihbarla adrese gelen polis ekipleri engelledi. Osman Nuri K., polis tarafından gözaltına alındı. Polisin incelemesinde sokakta 5 adet boş kovan bulundu.

Eskişehir'de vahşet! Adana'dan geldi pusuya yattı! Kızını ve torununu sokak ortasında öldürdü! - Resim : 3

KOCASI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Merve Karabaş'ın 11 yıllık eşi Ahmet Karabaş da haberi alıp eve geldi. Sokakta eşin ve çocuğunun öldürüldüğünü öğrenen Ahmet Karabaş, gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BOŞANDIĞI EŞİNE SAHİP ÇIKTIKLARI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Olayın, Osman Nuri K.'nın eşiyle boşandığı dönemde kızıyla yaşadığı sorundan dolayı meydana geldiği öğrenildi.

Osman Nuri K.'nın, boşandığı dönemde eşinin Eskişehir'e gelerek kızının yanında yaklaşık 1 ay kalmasından dolayı, Merve Karabaş'a düşmanlık beslediği ve cinayeti bundan dolayı işlediği iddia edildi.