"Esrar piyasada çok pahalı" diyerek kendini savundu! Bütün evi seraya çevirmiş!

Adana'da polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda evinde kenevir yetiştirdiği tespit edilen şahıs, "Esrar piyasada çok pahalı" diyerek kendini savunmaya çalıştı.

"Esrar piyasada çok pahalı" diyerek kendini savundu! Bütün evi seraya çevirmiş!

Adana'da apartman dairesinde özel düzenekli sera kurup, Hint keneviri yetiştiren 32 yaşındaki Ceyhun K., operasyonla yakalandı. İfadesinde, "Esrar piyasada çok pahalı. Kenevirleri kendime kullanmak için ektim" diyen şüpheli tutuklandı.

"Esrar piyasada çok pahalı" diyerek kendini savundu! Bütün evi seraya çevirmiş! - Resim : 1

HEM TEKNİK HEM FİZİKİ TAKİP GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde Ceyhun K.'nin uyuşturucu madde üretimi yaptığı bilgisine ulaştı.

"Esrar piyasada çok pahalı" diyerek kendini savundu! Bütün evi seraya çevirmiş! - Resim : 2Ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından şüphelinin apartman dairesine operasyon düzenledi. Daireye giren polis, salon ve diğer 2 odada 3 ayrı termal çadır içerisinde zamanlayıcılı, ısı ölçerli, LED ışıklı ve vantilatörlü sera kurulduğunu belirledi.

"Esrar piyasada çok pahalı" diyerek kendini savundu! Bütün evi seraya çevirmiş! - Resim : 3Adreste yapılan aramada, 55 kök Hint keneviri, 3 kilo 800 gram esrar, 6 şişe sıvı gübre ve uyuşturucu madde yapımında kullanılan çok sayıda cihaz ele geçirildi.

"Esrar piyasada çok pahalı" diyerek kendini savundu! Bütün evi seraya çevirmiş! - Resim : 4Ceyhun K., emniyetteki sorgusunda, "Esrar piyasada çok pahalı. Kenevirleri kendime kullanmak için ektim" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ceyhun K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı