Evindeki davetsiz misafire hoş olmayan bir sürpriz hazırlayıp kayıt tuşuna bastı. Bir sonraki gün izlediklerine inanamadı. Bu kadarı da yapmazsın

Evindeki davetsiz misafirden kurtulmak isteyen ev sahibi, ona hoş olmayan bir sürpriz hazırlayıp kameranın kayıt tuşuna bastı. Bir sonraki gün izlediklerine inanamadı. Sosyal medyada paylaşıp binlerce kişinin de şaşırmasına neden oldu. Pek çok kullanıcı, "Bu kadarını da yapmazsın" yorumunda bulundu.

Evindeki davetsiz misafirden kurtulmak isteyen ev sahibi, ona hoş olmayan bir sürpriz hazırlayıp kameranın kayıt tuşuna bastı. Duvar kenarına bıraktığı kapanın işe yarayacağına inanıyordu. Ancak bir sonraki gün izlediği görüntülere inanamadı. Hatta sosyal medyada paylaşarak pek çok kullanıcının da şaşırtmasına neden oldu. 

ZEKASI HAYRAN BIRAKTI

Gece karanlığında duvar kenarındaki kapanı keşfeden fare, önce kapanın yanına kadar gelip çevresini inceledi, etrafı bir kokladı. Daha sonra oradan uzaklaştı fakat saniyeler içinde geri döndü. Bu kez nereden bulduğu bilinmeyen bir sopa ile geldi ve kapanı etkisiz hale getirdi. Minik farenin zekası hayran bıraktı.