Eylem Tok'un mahkemeye verdiği mektup ortaya çıktı! O ifadeler dikkat çekti

Tüm dünyanın konuştuğu Eylem Tok'un mahkemeye verdiği mektup ortaya çıktı. Mektupta yazan bazı ifadeler dikkat çekti. İşte o mektup...

Eylem Tok'un mahkemeye verdiği mektup ortaya çıktı! O ifadeler dikkat çekti

Ehliyetsiz kullandığı aracıyla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına neden olan oğlunu ABD’ye kaçıran yazar Eylem Tok mahkemeye sunduğu mektubunda sağlık sorunlarından ve ABD planlarından bahsetti.

"GALERİ AÇMAYI UMUYORDUM"

Tok'un avukatı aracılığıyla mahkemeye sunduğu mektupta şu ifadeler yer aldı:

"Yemek yemede, uyumada zorluk çekiyorum. Yiyecekleri midemde tutamıyorum ve önemli miktarda kilo kaybediyorum. 4 yıl önce epilepsi hastası olmaya başlamıştım. Hapishanede 2 kez nöbet geçirdim. ABD'de oğlum için ve kendim için dil okuluna yazılacaktım. Sonunda da burada bir galeri açmayı umuyordum."

YAKALAMA KARARI ÇIKARILMIŞTI

Eylem Tok, oğlunu kazanın ardından önce Mısır'a oradan da ABD’ye kaçırmıştı. Tok ve oğlunun New York'ta bir taksiye gülerek binerken çekilen fotoğrafı infial yaratmıştı. Olayla ilgili soruşturma sürerken 6 Mart’ta İstanbul Başsavcılığı, anne ve oğlunun ifadelerinin alınması için yakalama kararı çıkarmıştı.

OPERASYONLA YAKALANDILAR

Timur Cihantimur ve Eylem Tok, 14 Haziran Cuma günü ABD'nin Boston kentinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalanmıştı.