Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan'dan tv100'e özel açıklamalar: Türk futbolunun gerginliğini indirmemiz lazım

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, tv100 canlı yayınında açıklamalarda bulundu. TFF seçimlerini değerlendiren genç teknik adam, "Türk futbolunun gerginliğini indirmemiz lazım. Futbol bir eğlence sporu. Umarım en keyifli şekilde hareket ederek güzel bir seçim olacak. Kazanan Türk futbolu olsun" dedi.

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'na katılan Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan,  tv100 canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

tv100 muhabiri Fatih Poyraz'a konuşan Arda Turan, Genel kuruldaki havayı değerlendirerek, "Atmosfer sakin, iyiye gidiyor. Türk futbolunun gerginliğini indirmemiz lazım. Futbol bir eğlence sporu. Umarım en keyifli şekilde hareket ederek güzel bir seçim olacak. Kazanan Türk futbolu olsun. Futbolun bir eğlence sporu olduğunu, saha içinde kazanıldığını unutmayalım. Böyle harekete edelim, bunun için buradayız" diye konuştu.

"İKİ ADAYIN OLMASI ÇOK GÜZEL"

Seçimde Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun 2 aday olarak yarışmasını değerlendiren Arda Turan, “Çok güzel. Futbolun fikirlerin çeşitliği ve demokrasinin yansıması çok hoş ve keyif verici. Fazla fikrin olması oyunun gelişmesi adına sağlıklıdır diye düşünüyorum” dedi.

"HEDEFİMİZ LİGDE KALABİLMEK"

Eyüpspor’un transfer çalışmaları hakkında bilgi veren genç teknik adam, “Transferler yavaş yavaş oluyor. Başkanımız Murat Özkaya ve Asbaşkanımız Fatih Kulaksız uğraşıyorlar. Sağlıklı ve keyifli, kadınların, çocukların, insanların Eyüpspor’un maçlarını izlemek isteyeceği bir takım yaratmak istiyoruz. Kolay mı, kolay değil. Hedefimiz ligde kalabilmek. Bunu yaparken de çekinerek, korkarak değil, cesaretli futbol oynamaya çalışan bir mücadele sergileyeceğiz” ifadelerini kullandı.