Ezgi Mola yakın dostu Merve Dizdar’ı düğününe davet etmemişti! Merve Dizdar evlendi: Orada görenler şaşırdı!

Ünlü oyuncu Merve Dizdar 10 aydır birlikte olduğu Cihan Ayger ile Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde evlendi. Geçtiğimiz sene evlenen Ezgi Mola, düğününe yakın dostu Merve Dizdar'ı davet etmemişti. Ezgi Mola ve eşi Mustafa Aksakallı, Merve Dizdar ve Cihan Ayger'in nikah töreninin çıkışında görüntülendi.

Ezgi Mola yakın dostu Merve Dizdar’ı düğününe davet etmemişti! Merve Dizdar evlendi: Orada görenler şaşırdı!

Cannes'da aldığı ödülle ülkemizi gururlandıran Merve Dizdar, 10 aydır beraber olduğu Cihan Ayger ile Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde evlendi. İkinci kez evlenen oyuncu ailelerin ve dostlarının katıldığı bir törenle bu mutlu gününü kutladı.

Ezgi Mola yakın dostu Merve Dizdar’ı düğününe davet etmemişti! Merve Dizdar evlendi: Orada görenler şaşırdı! - Resim : 1

8 Mayıs tarihinde nikah masasına oturan yakın dostu Ezgi Mola’nın düğünü ile ilgili daha önce “Kapalı bir düğündü. Biz de davetli değildik ama müthişti. Onun üzerine söyleyecek bir şeyim yok” diyen Merve Dizdar'ın düğüne Ezgi Mola'yı davet edip etmediği merak edildi.

Ezgi Mola yakın dostu Merve Dizdar’ı düğününe davet etmemişti! Merve Dizdar evlendi: Orada görenler şaşırdı! - Resim : 2

Ezgi Mola yakın arkadaşının nikahında görüntülendi ve nikah sırasında 'bravo' diye bağırarak, çiftin mutluluğunu paylaştı.

Mola açıklamasında ise "Umarım çok mutlu olurlar güzel insanlar. İkisi de çok çok yakın arkadaşlarım" dedi.