Fahrettin Altun, Bakan Şimşek'in istifa iddiasını ortaya atanlara 2 soru sordu

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le ilgili "İstifa etti" iddialarıyla ilgili bir açıklamada bulundu. Altun, iddiaları ortaya atanlarla ilgili 2 soru sorarak daha önce konunun yalanlandığını hatırlattı. Altun'un "Haber üretmekten aciz kimi gazetecilerle siyaset üretme becerisinden yoksun kimi siyasetçiler kasıtlı şekilde Bu yalanı tekrarlamaya devam ettiler." ifadeleri dikkat çekti.

Fahrettin Altun, Bakan Şimşek'in istifa iddiasını ortaya atanlara 2 soru sordu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa ettiği yönündeki iddiaların tekrar ortaya atılmasıyla ilgili Şimşek'ten yalanlama gelirken İletişim Başkanı Fahrettin Altun da bir açıklamada bulundu.

BAKAN ŞİMŞEK "BİR DE BURADAN YAZAYIM" DİYEREK YALANLADI

Bakan Şimşek, "istifa etti" şeklindeki iddiayı "Anlaşılan yapılan resmi açıklamalar yetmemiş, bir de buradan yazayım! İstifa etmedim. Dolaşıma koyulan senaryolar doğru değildir." sözleriyle yalanladı.

ALTUN: YALANI SİYASET MALZEMESİ GİBİ KULLANANLAR ÖZÜR DİLEYECEK Mİ?

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda daha önce konuyla ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafındna yapılan açıklamaları hatırlatırken "Dezenformasyonu, yalanı bir siyaset malzemesi, bir ideolojik aygıt gibi kullanmakta beis görmeyen mahfiller kamuoyundan özür dileyecek mi?" diye sordu.

Altun'un, paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Hazine ve Maliye Bakanımızın açıklama yaptığı konuyla ilgili daha önce Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden mesaj paylaşmış ve ortaya atılan mesnetsiz iddialara dair yalanlama yapmıştık.

Buna rağmen ne yazık ki haber üretmekten aciz kimi gazetecilerle siyaset üretme becerisinden yoksun kimi siyasetçiler kasıtlı şekilde bu yalanı tekrarlamaya devam ettiler. Dahası yalan söylerken dahi bizi gerçekleri çarpıtmakla itham ettiler. Şimdi, Sayın Bakanımızın açıklamasının ardından soruyorum. Dezenformasyonu, yalanı bir siyaset malzemesi, bir ideolojik aygıt gibi kullanmakta beis görmeyen mahfiller kamuoyundan özür dileyecek mi? Yoksa yine utanmadan, milletimizin gözünün içine bakarak yeni yalanlar söylemeye devam mı edecekler?” 

 

;