Barış Yarkadaş "Fahrettin Koca'yla ilgili üzücü bir haber aldım" diyerek ilk kez tv100'de açıkladı

tv100'ün ilgiliyle izlenen programı Sağlı Sollu'da gazeteci Barış Yarkadaş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 3 ayak parmağını kırdığını açıkladı. Yarkadaş "Fahrettin beyin 10 gün önce ayaklarından 3 parmağı kırılmış. Hiç kimseye söylememişler." dedi.

Akademisyen ve Akşam gazetesi yazarı Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, gazeteciler Hacı Yakışıklı, Barış Yarkadaş ve Gürkan Hacır; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Yarkadaş ilk kez tv100 yayınında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın üç ayak parmağının kırıldığını açıkladı. Yarkadaş, Koca'nın 10 gün önce ufak bir kaza sonucu parmağının kırıldığını belirtti.

 "Küçük bir kaza geçirmiş"
"Fahrettin beyle ilgili üzücü bir haber aldım" diyen Yarkadaş "Fahrettin beyin 10 gün önce ayaklarından 3 parmağı kırılmış. Hiç kimseye söylememişler. Bugünde rahmetli Ekrem Karakaya’nın cenazesinde o kırık parmaklarıyla gitmiş. Hatta yakın çevresinden edindiğim bilgiye göre sağlıkta şiddetli ilgili 60’a yakın doktorla görüşmüş. Fakat onlara da söylememiş. Kendine geçmiş olsun dileğimi iletmek istiyorum. İnsanı yanları güçlü olan bir bakandır. Umarım Sağlık Bakanı da bir an önce iyileşir. Küçük bir kaza geçirmiş. 10 gündür tedavi görüyormuş. Sadece tedavi eden doktoru biliyormuş." dedi.