Fatih Terim’den milli futbolcuya övgü dolu sözler: “Çok yetenekli, beni şaşırtıyor”

Başarılı teknik adam Fatih Terim, İtalyan basınına değerlendirmelerde bulundu. Milli Takım’ın yıldız futbolcusu hakkında konuşan Terim, “Çok genç ve yetenekli bir futbolcu. Açlığıyla beni şaşırtıyor” dedi.

Fatih Terim’den milli futbolcuya övgü dolu sözler: “Çok yetenekli, beni şaşırtıyor”

Teknik direktör Fatih Terim, İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'a Milan ile Fiorentina arasında oynanacak olan maç önceki açıklamalarda bulundu.

"HAKAN ÇALHANOĞLU, TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİ"

Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu hakkında konuşan Terim, "Hakan Çalhanoğlu'nu ilk kez milli takıma ben davet ettim. Türünün tek örneği olan bir futbolcu, her şeyi nasıl iyi yapabileceğini biliyor” dedi.

Fatih Terim’den milli futbolcuya övgü dolu sözler: “Çok yetenekli, beni şaşırtıyor” - Resim : 1
Hakan Çalhanoğlu

 

"KENAN ÇOK YETENEKLİ, BENİ ŞAŞIRTIYOR"

Juventus’ta forma giyen milli futbolcu Kenan Yıldız için de değerlendirmeler yapan Terim, “Kenan Yıldız çok genç ve yetenekli bir futbolcu. Açlığıyla beni şaşırtıyor. Juventus'ta solda oynuyor ve yetenekli bir futbolcuya göre çok çalışıyor. Yeteneği ve çalışma azmiyle daha da yükselecektir” diye konuştu.

Fatih Terim’den milli futbolcuya övgü dolu sözler: “Çok yetenekli, beni şaşırtıyor” - Resim : 2
Kenan Yıldız

 

"FONSECEA, NEYSEKİ INTER'İ YENDİ BENİM YAPITĞIM GİBİ"

Milan teknik direktörü Paulo Fonseca, hakkında yorum yapan Terim şunları söyledi:

“Paulo Fonseca'yı hem bir antrenör hem de bir insan olarak çok seviyorum. Her zaman modern, ofansif futbol oynamak istediğini görebiliyorsunuz, bunu izlemek de keyifli. Ayrıca davranış ve sözlerinde de kibar biri. Zaman geçiyor ama futbolun mantığı hep aynı. Sabır yoktur, iyi bir teknik direktörün çalışmasına nadiren izin verirsiniz. Ama neyseki Fonseca Inter'i yendi, tıpkı benim yaptığım gibi.”

Fatih Terim’den milli futbolcuya övgü dolu sözler: “Çok yetenekli, beni şaşırtıyor” - Resim : 3
Paulo Fonseca

 

"FIORENTİNA'NIN GENEL OLARAK İYİ FUTBOL OYNADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Fiorentina takımının durumunu değerlendiren Terim, "Floransa'yı ve tutkusunu biliyorum. Taraftalar geçmişte birçok başarı gördü. Şu andaki yöneticilerin gerçekten iyi olduğunu garanti edebilirim. Onlarla konuşma ve planlarını dinleme şansım oldu. Fiorentina, son iki yılda üç finalde oynadı ve taraftarlar, Viola Park gibi harika bir tesisin açılışını gördü. Bu yavaş bir başlangıç mı, normal. Teknik direktör ve bu kadar çok oyuncu değiştirdiğinizde zamana ihtiyaç duyarsınız. Fiorentina'nın genel olarak iyi futbol oynadığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.