Felix Uduokhai’den galibiyet sonrası açıklama

Beşiktaş’ın yeni transferi Felix Uduokhai, Sivasspor’u mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından konuştu.

Felix Uduokhai’den galibiyet sonrası açıklama

Trendyol Süper Lig’in dördüncü haftasında sahasında konuk ettiği Sivasspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş’ta Felix Uduokhai karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

“TAKIM OLARAK ÇOK İYİYDİK”

Bu maçta takımca iyi olduklarını söyleyen Felix Uduokhai, “Böyle harika ve büyük bir takıma geldiğim için sağlayanlara teşekkür ediyorum. İlk maçında takım olarak çok iyiydik. Ben de neyim varsa galibiyet için, elimden geleni yaptım." şeklinde konuştu.

“ATMOSFER İNANILMAZDI”

Taraftarın oluşturduğu atmosferin çok iyi olduğunu söyleyen Uduokhai, “İlk defa burada oynadım. Atmosfer inanılmazdı, mükemmeldi. Çok heyecan vericiydi. Her şey harika gitti. Her şey mutluluk verici." dedi.

“REKABETE İHTİYAÇ VAR”

Savunma rotasyonu ile ilgili konuşan Uduokhai şu sözlerle devam etti:

“Gabriel Paulista harika bir oyuncu. Bana alan kapatma ve kademeler konusunda yardım etti. Tayyip ve Emirhan da harika oyuncular. Bu rekabete ihtiyacımız var. Savunma anlamında iyi bir kadromuz var."

“HOCAMIZ İLE SÜREKLİ KONUŞUYORUZ”

Geldiği günden itibaren sürekli olarak Giovanni van Bronckhsort ile konuştuklarını söyleyen Felix Uduokhai şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Hocamız ile ilk günden itibaren çok fazla taktik konuştuk. Savunmacı için önemli olan detaylardır, tüm hocalarımızla iletişimdeyiz, konuşuyoruz. Rafa ve Ciro... Onlarla oynamaktan ötürü zevk alıyorum. Benim işim iyi şekilde savunmak."