Fenerbahçe 2 transferi açıkladı! Kaptan yuvasına geri döndü

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, eski oyuncusu ABD'li Tina Alexandria Charles ve Olcay Çakır Turgut’u transfer ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe 2 transferi açıkladı! Kaptan yuvasına geri döndü

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nda kadro yapılanması kapsamında 2 transfer yapıldı. Sarı-lacivertli takım  formasını daha önce de giyen ABD'li Tina Alexandria Charles ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2014-15 sezonunda da Çubuklu formamızı başarıyla terleten, Türkiye ve Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluklarımızda pay sahibi olan Amerikalı uzun oyuncu Tina Alexandria Charles ile 1 yıllık anlaşmaya varmıştır." denildi.

Açıklamada, "Tina Charles'a 'Ailemize tekrar hoş geldin' diyor, Çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe 2 transferi açıkladı! Kaptan yuvasına geri döndü - Resim : 1

OLCAY ÇAKIR TURGUT YUVASINA GERİ DÖNDÜ

Öte yandan Fenerbahçe, takımın eski kaptanlarından Olcay Çakır Turgut’u yeniden kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "2010-16 ve 2019-23 yıllarında çubuklu formamızı başarıyla terleten, kadın basketbolda tarihimizin ilk Avrupa şampiyonluğunu kazandığımız 2022-23 sezonunda kupayı kaldıran takım kaptanı Olcay Çakır Turgut ile 1 yıllık anlaşmaya varılmıştır. Fenerbahçeliliği ve sarı-lacivert renklere olan aidiyetiyle kulübümüz ile özdeşleşmiş Olcay Çakır Turgut’a ailemize ve evine hoş geldin diyor, çubuklu forma ile nice başarılar diliyoruz." denildi.

Milli oyuncu, geçen sezonu İspanya'nın Perfumerias Avenida takımında tamamladı.

Fenerbahçe 2 transferi açıkladı! Kaptan yuvasına geri döndü - Resim : 2