Fenerbahçe, Barcelona'nın 25 milyon euroluk yıldızına kancayı taktı! Gelirse Tadic bir daha o mevkide oynamayacak

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'nin, Barcelona'nın 25 milyon euroluk yıldızına kancayı taktığı iddia edildi. Oyuncu, sol kanatta Tadic'in pozisyonunda oynuyor.

Fenerbahçe, Barcelona'nın 25 milyon euroluk yıldızına kancayı taktı! Gelirse Tadic bir daha o mevkide oynamayacak

Süper Lig'de önümüzdeki sezon çok koşan ve hızlı atak yapan bir takım yaratmak isteyen Mourinho, transfer listesini de bu doğrultuda yapıyor. 

Özellikle sprinter kanat oyuncularına teklif götüren Fenerbahçe'nin son olarak ilgilendiği iddia edilen futbolcu büyük bir heyecana neden oldu. 

Sarı lacivertli yöneticilerin İspanyol devi Barcelona'nın 25 milyon euroluk yıldızına kancayı taktığı iddia edildi. Oyuncu, sol kanatta Tadic'in pozisyonunda oynuyor. 

Fenerbahçe, Barcelona'nın 25 milyon euroluk yıldızına kancayı taktı! Gelirse Tadic bir daha o mevkide oynamayacak - Resim : 1

TEMASA GEÇİLDİ 

Mundo Deportivo'nun haberine göre Fenerbahçe, Ansu Fati ile ilgileniyor! Oyuncunun menajeri Jorge Mendes aracılığıyla Barcelona ile temasa geçildi. 

MASADA KİRALIK FORMÜLÜ VAR

Oyuncuyu satmak istemeyen Barcelona, geçtiğimiz sezon Fati'yi Brighton'a kiralık olarak vermişti. Fenerbahçe'nin yüksek bonservis bedeli nedeniyle böyle bir yöntem izleyebileceği konuşulmaya başlandı.