Fenerbahçe Batshuayi’nin intikamını Galatasaray’dan kötü alacak! Galatasaraylı futbolcu Kadıköy’e imza atacak. 1. darbe vurulacak

Fenerbahçe, sezon başında Galatasaray'a imza atan eski futbolcusu Batshuayi'nin intikamını almayı planlıyor. Galatasaray'da oynadığı sürede taraftarın sevdiği bir isme imza attırılması planlanıyor. Bu sayede Galatasaray'a karşı 1. darbe de vurulmuş olacak.

Fenerbahçe Batshuayi’nin intikamını Galatasaray’dan kötü alacak! Galatasaraylı futbolcu Kadıköy’e imza atacak. 1. darbe vurulacak

Süper Lig'de yeni transfer dönemine ezeli rakipler arasındaki transfer savaşı damga vurdu. Ozan Tufan'ın Trabzonspor'a, Batshuayi'nin de Galatasaray'a imza atması, Fenerbahçeli taraftarların tepkisine neden oldu. 

FENERBAHÇE'DEN KARŞI HAMLE GELİYOR

Orta saha konusunda zaten eksiği bulunan Fenerbahçe de Galatasaray'a karşı hamleye geçti... Fenerbahçe, sezon başında Galatasaray'a imza atan eski futbolcusu Batshuayi'nin intikamını almayı planlıyor. Galatasaray'da oynadığı sürede taraftarın sevdiği bir isme imza attırılması planlanıyor. Bu sayede Galatasaray'a karşı 1. darbe de vurulmuş olacak. 

Fenerbahçe Batshuayi’nin intikamını Galatasaray’dan kötü alacak! Galatasaraylı futbolcu Kadıköy’e imza atacak. 1. darbe vurulacak - Resim : 1

FRED İLE İYİ BİR İKİLİ OLUŞTURABİLİR

A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'nin, Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton forması giyen Mario Lemina için devreye girdiği iddia edildi. Sarı lacivertlilerin, 30 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katarak Fred ile çok iyi bir ikili oluşturmak istediği öne sürüldü. 

İNGİLİZ EKİBİNDEN AYRILMAK İSTİYOR

Gabonlu futbolcunun ise yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı aktarıldı. Wolverhampton ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Lemina'nın, İngiliz ekibinden ayrılmak istediği belirtildi.

Mario Lemina 2019-2020 sezonunda Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti.