Fenerbahçe, Batshuayi'nin yerine 30 milyon euroluk yıldızı gözüne kestirmişti. İtalyan devi araya girip kaptı. Güle güle

Batshuayi'nin takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışlarına devam eden Fenerbahçe, 30 milyon euroluk yıldızı gündemine almıştı. İtalyan basınında yer alan habere göre yıldız oyuncu, İtalyan devi ile nikah yapacak.

Fenerbahçe, Batshuayi'nin yerine 30 milyon euroluk yıldızı gözüne kestirmişti. İtalyan devi araya girip kaptı. Güle güle

Süper Lig'de bu sezon da transfer hareketliliği erken başladı. Beşiktaş'ın Silva, Galatasaray'ın da Batshuayi'yi bitirmesinin ardından gözlerin çevrildiği Fenerbahçe'de şu ana kadar Levent Mercan ve Hakan Yandaş hamlesi var. 

Taraftarlar transferlerin nerede olduğunu sorgularken, sarı lacivertlilerin ilgilendiği 30 milyon euroluk fovet hakkında gelen haber, taraftarı şaşkına çevirdi.

Fenerbahçe, Batshuayi'nin yerine 30 milyon euroluk yıldızı gözüne kestirmişti. İtalyan devi araya girip kaptı. Güle güle - Resim : 1

MİLAN İLE ANLAŞTI  

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe'nin Batshuayi'nin yerine transfer etmek istediği Lukaku, İtalyan devleri arasında yer alan Milan ile anlaştı. Yıldız futbolcu daha önce aynı ligde Inter forması giymişti. 

KISA SÜREYE AÇIKLANACAK

Yine gazetede yer alan habere göre Milan'ın kısa bir süre içerisinde Lukaku'nun transferini resmi olarak duyurması bekleniyor.