Fenerbahçe de 22'lik dünya yıldızı adayı için devrede! Juventus ve Borussia Dortmund uğraşıyordu, Tadic'i tahtından edecek

Yeni sezonda çok güçlü bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak ortaya atılan isim, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıracak cinsten. Juventus ve Borussia Dortmund transferi bitirmek için uğraşıyordu.

Fenerbahçe de 22'lik dünya yıldızı adayı için devrede! Juventus ve Borussia Dortmund uğraşıyordu, Tadic'i tahtından edecek

Süper Lig'de yeni sezonda kuracağı takım ile şampiyonluğu hiç kimseye bırakmak istemeyen Fenerbahçe'nin transfer listesi herkes tarafından merak ediliyor. 

Sarı lacivertlilerde ismi telaffuz edilen isimler, taraftarları heyecanlandırmaya başladı. Fenerbahçe'nin son olarak transfer yarışına dahil olduğu iddia edilen isim ise bir hayli ilginç. 

Fenerbahçe de 22'lik dünya yıldızı adayı için devrede! Juventus ve Borussia Dortmund uğraşıyordu, Tadic'i tahtından edecek - Resim : 1

DEVLER TRANSFERİ İÇİN UĞRAŞIYORDU 

Juventus ve Borussia Dortmund'un transferini bitirmek için uğraştığı 22'lik dünya yıldızı adayı için Fenerbahçe de nabız yoklamaya başladı. 

Fenerbahçe de 22'lik dünya yıldızı adayı için devrede! Juventus ve Borussia Dortmund uğraşıyordu, Tadic'i tahtından edecek - Resim : 2

TADİC'İN TAHTINA GÖZ DİKECEK

Santrafor ve sol kanatta Tadic'in pozisyonunda oynayan Mason Will John Greenwood'un takıma katılması durumunda Tadic'in pozisyonunu alabileceği konuşuluyor. 

Bilindiği üzere sarı lacivertlilerin yeni teknik direktör Mourinho, kanatlarda hızlı oyuncuları oynatnmayı seviyor. Tadic'in tecrübesine güveniliyor ancak hız konusunda problemler yaşadığı herkes tarafından biliniyor. 

Bonservisi Manchester United'ta bulunan Greenwood, İspanya Ligi ekiplerinden Getafe'de kiralık olarak forma giyiyordu.